×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Kauwgom

(30)
   • € 21,99

    Sportlife Smashmint kauwgom biedt een langdurige smaakervaring die je zintuigen wakker schudt. Je zult genieten van de langdurige frisheid die deze kauwgom te bieden heeft. Met 48 pakjes in één doos, ben je altijd verzekerd van een voorraad verfrissende kauwgom binnen handbereik.

    • € 28,99

     SPORTLIFE FROZN ARCTICMINT kauwgom is de ideale kauwgom voor sporters en actieve mensen. De verfrissende mentholsmaak geeft je een boost van energie en helpt je om gefocust te blijven tijdens je training of wedstrijd. Daarnaast kan het kauwen van kauwgom helpen om de stress te verminderen en je concentratie te verbeteren. Met deze kauwgom ben je altijd klaar om te presteren op je best.

     • € 20,99

      De Stimorol Original Bottle is niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ook een slimme keuze voor onderweg. Dankzij het compacte ontwerp en hersluitbare deksel, is het gemakkelijk om deze kauwgom mee te nemen in je tas, auto of broekzak. Geniet van de heerlijke smaak van Stimorol Original, waar en wanneer je maar wilt. Deel de kauwgom eenvoudig met vrienden en familie, dankzij de handige flesverpakking.

      • € 17,99

       Stimorol Strong Peppermint Chewing Gum wordt geleverd in een verpakking van 30 stuks. De verpakking is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor onderweg. De individuele verpakkingen zijn ook handig, want je kunt ze gemakkelijk in je tas of zak stoppen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de kauwgom vuil wordt. De verpakking is ook gemakkelijk te openen, waardoor het snel en gemakkelijk is om een stuk kauwgom te pakken wanneer je het nodig hebt.