×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.
Taal

Aanstekers

In ons assortiment vind je altijd de aansteker die je zoekt.

  • € 9,99
   • € 39,99
    • € 34,99
     • € 44,99

     Aanstekers kopen

     Wilt u een groot aantal aanstekers kopen voor eigen gebruik of voor uw winkel? Smokesupplier is de groothandel in rookaccessoires en uiteraard zijn aanstekers onmisbaar voor uw rookwaren. Een aansteker is namelijk niet weg te denken uit het dagelijkse gebruik. Iedereen herkent vast wel dat een aansteker vaak kwijt is of dat u geen aansteker bij heeft op het juiste moment. Met een voorraad in aanstekers van BIC is dit niet meer nodig, want door aanstekers te kopen via Smokesupplier heeft u altijd een grote voorraad in huis.

     Aanstekers kopen bij Smokesupplier

     Bij Smokesupplier vindt u verschillende aanstekers in handige displays, zoals aanstekers met vuursteen, navulbare aanstekers of elektrische aanstekers. Waarschijnlijk heeft u al een tal van aanstekers gehad, maar was geen één aansteker zo fijn als de BIC-aansteker. Het is nu mogelijk om een volle display met BIC aanstekers te kopen. Aanstekers kopen en op voorraad hebben, is nog nooit zo eenvoudig geweest met Smokesupplier.

     BIC aanstekers kopen

     BIC is één van de bekendste aanstekermerken op de markt. Dat is niet zo vreemd, want deze aanstekers zijn één van de beste aanstekers die u kunt krijgen. In elke winkel is wel een BIC aansteker te kopen. Dit maken wij voor u nog makkelijker, want bij Smokesupplier is een volle display te koop tegen een zeer scherp tarief. Stiekem durven we wel te zeggen dat wij de goedkoopste display in BIC aanstekers kunnen leveren. Wees dus geen dief van uw portemonnee, BIC aanstekers kopen via Smokesupplier is nog nooit zo goedkoop geweest!

     Het gebruik van een aansteker

     Een voorraad aanstekers is ontzettend handig. Waarom? Een aansteker heeft u namelijk nodig voor verschillende doeleinden en is altijd wel te gebruiken. Zo kunt u uw huis gezellig maken door de kaarsjes eenvoudig aan te steken. Ook kunt u uw BBQ snel aansteken met een aansteker. Tevens is het mogelijk om uw rookwaren aan te steken. Een aansteker is dus eigenlijk onmisbaar in het hedendaagse leven.

     Filters