×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Smoking vloei en tip

(5)
  • € 17,99

   Bied uzelf de ultieme rookervaring met onze Smoking Deluxe filtertips. Deze speciaal ontworpen filtertips zijn vakkundig gemaakt om een soepele, verfijnde rookervaring te bieden die u nergens anders zult vinden. Ze zijn ideaal voor de veeleisende roker die het allerbeste eist. Ervaar een superieure rookervaring met minder reststoffen en meer zuivere, onvervalste smaak.

   • € 26,99

    Vind verfijning en elegantie in elke rookbelevenis met de Smoking Blue Kingsize vloei + tips. Elk van de 24 pakjes ademt een sfeer van verfijning uit die u meeneemt op een reis naar een wereld van puur genot en tevredenheid. De Smoking Blue Kingsize vloei is een symbool van perfectie, ontworpen om de rookervaring te transformeren in een poëtische expressie van genot. Elk pakje bevat niet alleen hoogwaardige vloei, maar ook tips, waardoor je alles bij de hand hebt voor de perfecte rookervaring.

    • € 25,45

     Ontdek de onmiskenbare kwaliteit van de Smoking Brown Kingsize vloei + tips. Met deze producten begin je aan een unieke rookervaring die geen enkele andere kan evenaren. Deze vloei en tips zijn vervaardigd uit ongebleekt papier, dat zowel milieuvriendelijk als gebruiksvriendelijk is. Ze zijn speciaal ontworpen om je rooksessies soepeler en aangenamer te maken. Dus of je nu een ervaren roker bent of net begint, onze Kingsize vloei en tips zijn je perfecte bondgenoot voor die ultieme rookervaring.

     • € 25,45

      Ervaar de luxe van koninklijke kwaliteit met de Smoking Gold Kingsize vloei + tips. Deze premium vloeitjes en tips, vakkundig vervaardigd in Spanje, bieden de perfecte mix van finesse en functionaliteit. Elke verpakking, met zorg samengesteld, bevat 24 gouden pakjes die de zintuigen betoveren. Verras jezelf met deze glanzende toevoeging aan je rookervaring.

      • € 25,95

       Glamour, stijl en een vleugje verfijning. Verlies jezelf in de elegante wereld van Smoking Deluxe Kingsize vloei + tips. Deze verbluffende combinatie van hoogwaardige vloeitjes en handige tips biedt je de ultieme rookervaring, waarbij elk moment wordt doordrenkt met genot. Met zorg en vakmanschap vervaardigd, biedt dit premium vloeipapier een ongeëvenaarde kwaliteit die je smaakpapillen zal betoveren. Laat je zintuigen leiden door de fijne textuur en geniet van een soepele, gelijkmatige verbranding zonder afbreuk te doen aan de smaak van je favoriete kruiden.