×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Smoking rolls

(5)
  • € 19,45

   Geniet van de beste rookervaring met onze Smoking Organic Rolls. Gemaakt van 100% biologisch hennepvezel, leveren deze rollen een puur, ongerept rookmoment dat de essentie van de natuur naar voren brengt. Elk rol bevat 4 meter van dit hoogwaardige papier, wat zorgt voor langdurig genot. Ga mee met de groene golf en kies voor onze milieuvriendelijke, duurzame oplossing.

   • € 29,49

    Verwen uzelf met de ongeëvenaarde kwaliteit van de Smoking Deluxe rolls + tips. Deze verfijnde, elegant gepresenteerde rookaccessoire is vervaardigd met oog voor detail en zorg voor duurzaamheid. De vloei is van topkwaliteit, en de tips zijn ontworpen om u een soepele en aangename rookervaring te geven. Elk pakje bevat een royale 4 meter vloei, waardoor u de vrijheid heeft om uw ervaring naar wens vorm te geven.

    • € 21,95

     Ontdek de sublieme elegantie van de Smoking Deluxe 2.0 rollen. Deze premium vloeitjes, zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke materialen, bieden een rookervaring van de hoogste kwaliteit. Elk vel is uitzonderlijk dun en verbrandt gelijkmatig, zodat u optimaal kunt genieten van uw favoriete rookwaren. De subtiele textuur, de fijne afwerking en de brandbestendigheid maken de Smoking Deluxe 2.0 tot de beste keuze voor de moderne roker.

     • € 28,45

      Ontsteek je zintuigen met deze premium Smoking Deluxe rolls. Elke rol, nauwgezet vervaardigd met een lengte van 4 meter, belooft een langdurige, bevredigende rookervaring. Of je nu een doorgewinterde roker bent of net begint, deze rollen zullen je zeker verleiden tot een rookplezier zoals geen ander.

      • € 23,99

       Ontdek de kunst van het rollen met Smoking Blue Kingsize rolls - een ware traktatie voor de veeleisende roker. Met een lengte van 4 meter per rol en maar liefst 24 rollen in deze verpakking, bieden deze ultradunne vloeitjes een onvergetelijke rookervaring. Laat je verleiden door de harmonie van zorgvuldig geselecteerde materialen en de belofte van moeiteloos rollen. Verfijn je rookritueel en voel de magie van Smoking Blue Kingsize rolls.